De bewoners

In het woonhuis Zo Mooi Wonen, wonen 12 mensen met een ernstige, matige of lichte verstandelijke beperking. We gaan deze 12 bewoners aan u voorstellen, en ze vertellen ook iets over zichzelf.


Martijn Durinck

Hallo, ik ben Martijn Durinck en ben geboren op 21 november 1995. Mijn vader heet Peter, mijn moeder Yvonne en mijn broer Jeroen. Ik werk bij dagbesteding “Zo Mooi Samenwerken”. Verder luister ik graag naar muziek, kijk graag TV, speel met duplo (hiermee “herbeleef” en verwerk ik mijn dag) en speel graag een spelletje op mijn tablet. Op woensdagavond zwem ik altijd samen met mijn papa bij “ZZ & PC De Devel”. In mijn studio heb ik een eigen Senseo apparaat, dus kan ik zelf koffie zetten voor visite of mijzelf!


Manouk Vinke

Ik ben Manouk en ben geboren op 1 oktober 1997. Mijn studio is in het oude gedeelte van de voormalige school, het leuke is dat mijn oma hier vroeger op school heeft gezeten! Ik vind het super leuk dat Esmee mijn buurvrouw is, onze studio’s grenzen aan elkaar. Ik heb de allerliefste vader, grote broer, grote zus en hond ‘Iep’ die bij mijn vader woont. Vier dagen per week ga ik naar dagbesteding ‘Zo Mooi Samenwerken’, en ik werk ook in de winkel aan de Voorstraat. Ik houd van dansen, zingen en muziek luisteren.


Malina Schijvens

Hallo, ik ben Malina Schijvens, geboren op 18 november 1995. Ik ben super blij dat ik hier woon met leuke medebewoners en begeleiding! Ik werk bij ‘Zo Mooi Samenwerken’. Ik sta graag in onze winkel ‘Mooi Zo’ aan de Vleeshouwersstraat in Dordrecht en ben dol op koken en bakken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te blijven leren. Naast dat vind ik het ook fijn om tot mezelf te komen in mijn eigen studio na een dag werken.


Mitchell Wapperom

Hoi, ik ben Mitchell Wapperom, ik ben geboren op 18 augustus 1994. Ik heb een tweelingzus Lara en een grote broer die Stephan heet. Mijn hobby’s zijn: sport kijken en zelf sporten (fitness en Zumba). Ik luister veel naar muziek en speel dan zelf mee op mijn gitaar. Verder kijk ik elke dag naar GTST en lees de sportpagina’s in de krant. Ook hou ik van Feyenoord en spelletjes spelen; zoals kaarten, yahtzee en quizzen.


Yvette Sleeking

Hallo, ik ben Yvette, ik ben op 5 mei 1981 geboren. Ik vind het leuk om te puzzelen, muziek te luisteren, spelletjes te spelen op de iPad en te kleuren. Mijn lievelingsdieren zijn: katten en cavia’s. Ik heb zelf een cavia, hij heet Babbel. Ik ben gek op alles van Disney, dit is ook wel te zien aan de sfeer in mijn studio! Ik woon met veel plezier bij Zo Mooi Wonen.


Britney Franken

Hallo, ik ben Britney Franken en geboren op 13 september 1999. Mijn hobby ’s muziek luisteren, zingen, knutselen en ben dol op een feestje. Ik heb nog een jongere broer en zus.


Melina Arcara

Ik ben geboren op 3 april 2002. Ik vind het leuk om mijn eigen huis te hebben, dit heeft mijn broertje zelfs nog niet! Ik heb een hondje, binnenkort zelfs 2. Ze wonen niet bij mij, maar ze mogen wel op visite komen. Ik hou van koken en lekker tv kijken op mijn gezellige studio.


Sanne Bosman

Hallo, ik ben Sanne! Ik ben geboren op 26 september 1997 en vind mezelf al heel erg volwassen. Ik heb een super mooie studio en vind het gezellig om daar visite te ontvangen. Mijn hobby’s zijn G-hockey, fitness, dansen en tv kijken. Ik volg GTST en muziekprogramma’s. Ik hou van dansen en van Nick en Simon. Ook werk ik 4 dagen op de dagbesteding van Zo Mooi Samenwerken. Daar heb ik het erg naar mijn zin.


Elien van Dijk

Hallo, ik ben Elien van Dijk. Op 23 september vier ik mijn verjaardag. Mijn hobby’s zijn: paardrijden, voetballen en melodica spelen. Ik ben blij met mijn ouders en dat ik hier mag wonen! Ook help ik graag mee in de woning.


Kirsten Schilt

Ik ben Kirsten, in december ben ik jarig. Ik heb 3 broers en een papa en mama. Ik zit op korfbal en zwemmen. Doordeweeks ga ik naar de dagbesteding, op woensdag ben ik altijd vrij. Dan vind ik het leuk om op mijn IPad muziek te luisteren of filmpjes te kijken. Ook vind ik het leuk om in de keuken te werken. Ik hou van voetbal en ga meestal op zaterdag bij alle 3 mijn broers kijken en in de pauze lekker tosti eten!


Esmée Draisma

Hallo, ik ben Esmée en ben 10 maart 1996 geboren. Mijn hobby’s zijn zwemmen en G-hockey. Ik hou erg van koken, bakken, gezellig spelletjes doen en spelen op de Wii/IPad. Dansen en zingen doe ik ook graag. Ik werk 5 dagen bij Zo Mooi Samenwerken en heb het daar prima naar m’n zin. Ik vind het leuk om samen te wonen met m’n vrienden, grapjes uit te halen en met elkaar spelletjes te doen.


Talitha Schoor

Hoi! Ik ben Talitha. Ik ben geboren op 28 november 1989. Ik ben blij om zo’n fijn huis te hebben met een grote tuin, want ik vind het heerlijk om te tuinieren en lekker buiten te rommelen. Mijn neefje is mijn beste vriend, ik ben de beste uitslaper van de woning en ik ben dol op patat met een frikandel. Ik luister graag Nederlandstalige muziek en vind het leuk om te poetsen in mijn studio.