De bewoners

In het woonhuis Zo Mooi Wonen, komen 12 mensen met een ernstige, matige of lichte verstandelijke beperking te wonen. We gaan deze 12 toekomstige bewoners aan u voorstellen, en ze vertellen ook iets over zichzelf.


Martijn Durinck

Hallo, ik ben Martijn Durinck en ben geboren op 21 november 1995.
Mijn vader heet Peter, mijn moeder Yvonne en mijn broer Jeroen. Ik werk bij dagbesteding “Zo Mooi Samenwerken”. 
Verder luister ik graag naar muziek, kijk graag TV, speel met duplo (hiermee “herbeleef” en verwerk ik mijn dag) en speel graag een spelletje op mijn tablet.
Op woensdagavond zwem ik altijd samen met mijn papa bij “ZZ & PC De Devel”.


Manouk Vinke

Ik ben Manouk en ben net 1 oktober 21 jaar geworden. Op dit moment woon ik nog bij mijn vader thuis, maar heb er veel zin in om in mijn eigen studio te gaan wonen in ZoMooiWonen. Het leuke is dat de studio in een oude school komt, waar mijn oma vroeger op school gezeten heeft. Het lijkt me erg leuk om met mijn vrienden en vriendinnen daar te wonen. Ik heb nog een grote broer en een grote zus. Vier dagen per week ga ik naar dagbesteding en doe daar inpakwerk en werk in een bakkerij. Mijn hobby’s zijn korfbal, dansen, en muziek luisteren via internet op de computer.


Malina Schijvens

Hallo, ik ben Malina Schijvens, en bijna 23 jaar. Ik woon nu nog bij mijn ouders in Dordrecht maar heb er veel zin in om straks in Zwijndrecht te gaan wonen. Ook vind ik het wel spannend, want hoe zou het allemaal gaan zonder mijn ouders. Natuurlijk ga ik nog regelmatig bij hen logeren.
Ik hoop dat we met alle bewoners een fijn en gezellig thuis krijgen aan de Lindelaan in Zwijndrecht, waar we met veel plezier met elkaar zullen wonen.


Mitchell Wapperom

Hoi, ik ben Mitchell Wapperom, ik ben geboren op 18 augustus 1994. Ik heb een tweelingzus Lara en een grote broer die Stephan heet.
Mijn hobby’s zijn: sport kijken en zelf sporten (fitness en Zumba). Ik luister veel naar muziek en speel dan zelf mee op mijn gitaar. Verder kijk ik elke dag naar GTST en lees elke de sportpagina’s in de krant.
Ook hou ik van Feyenoord en spelletjes spelen; zoals kaarten, yahtzee en quizzen.


Yvette Sleeking

Hallo, ik ben Yvette, ik ben op 5 mei 1981 geboren.

Mijn hobby’s zijn: puzzelen, muziek luisteren en kleuren. Mijn lievelingsdieren zijn: katten en cavia’s. Ik heb zelf twee cavia’s.

Ik heb er ingeval heel veel zin in om naar Zwijndrecht te wonen.


Britney Franken

Hallo, ik ben Britney Franken en geboren op 13 september 1999.
Mijn hobby ’s muziek luisteren, zingen, knutselen en ben dol op een feestje. Ik heb nog een jongere broer en zus.


Naomi Sleiffer

Hoi, ik ben Naomi en ben 23 jaar.
Ik hou van dansen, vlogs kijken, mode en make-up en van “Glitter & Glamour” ben ik ook niet vies. Verder hou ik van gezelligheid met mijn familie en vrienden.

Ik werk 4 dagen in de week bij de dagbesteding. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe studio maar ik ben ook best zenuwachtig voor deze nieuwe stap in mijn leven.


Sanne Bosman

Hallo, ik ben Sanne en ben dit jaar (2018) 21 geworden! Dat vind ik al heel erg volwassen. Ik vind het heel erg spannend om ‘op mezelf’ te gaan wonen, maar gelukkig geldt dat voor allemaal. Samen gaat het ons zeker lukken!

Mijn hobby’s zijn G-hockey, fitness, zumba-dansen en tv kijken. Ik volg GTST en natuurlijk The Voice en ook andere muziekprogramma’s vind ik leuk. Ik hou van dansen en van Nick en Simon. Ook werk ik 4 dagen op de dagbesteding van Zo Mooi Samenwerken. Daar heb ik het erg naar mijn zin.


Elien van Dijk

Hallo, ik ben Elien van Dijk.
Op 23 september vier ik mijn verjaardag.

Mijn hobby’s zijn:
*Paardrijden,
*voetballen en sportinstuif,
*melodica spelen.


Kirsten Schilt

Ik ben Kirsten, wordt 20 jaar in December.
Volgend jaar ga ik een in een “eigen” huisje wonen. Ik heb 3 broers en papa en mama.
Ik zit op korfbal en zwemmen. Doordeweeks ga ik naar de dagbesteding, alleen op Woensdag ben ik altijd vrij. Dan vind ik het leuk om op mijn I-pad te luisteren naar muziek of filmpjes kijken. Ook vind ik het leuk om in de keuken te werken.
Ik hou ook van voetbal, ga meestal kijken bij mijn broers op Zaterdag waar ze alle 3 voetballen, in de pauze lekker tosti eten.


Esmée Draisma

Hallo, ik ben Esmée en ben dit jaar 22 geworden. Ik woon samen met mijn papa & mama, broer en zus in Dordrecht. Ik vind het spannend om straks in Zwijndrecht te gaan wonen maar ga er steeds meer aan wennen.
Gelukkig ken ik bijna iedereen die er komt te wonen. Ik hoop dat we een fijn en gezellig thuis krijgen. Mijn hobby’s zijn zwemmen en G-hockey. Ik hou erg van koken en bakken, gezellig spelletjes doen en spelen op de WII en de I-pad. Dansen en zingen doe ik ook graag.

Ik werk 5 dagen bij Zo Mooi Samenwerken en heb het daar prima naar m’n zin.